Voi paremmin, elä onnellisemmin
maria_sq.svg

Toiminimellä Pranamaria autan minä, Maria Nybäck, sinua tässä kokonaisvaltaisesti - hoidoin ja neuvoin, sekä kouluttamalla Pranic Healingin menetelmiä. Toimin Länsi-Uudenmaan alueella.

Näiltä sivuilta saat tietoa Pranic Healingista ja Arhatic Yogasta, sekä siitä, miten Pranic Healing ja Arhatic Yoga voivat rikastuttaa elämäsi.

Pranic Healing on kokonaisvaltainen energiankäsittelytekniikka, joka voi auttaa jokaista voimaan paremmin ja siten elämään onnellisemmin. Pranic Healingistä saat hyvin konkreettisia selityksiä jokapäiväisille ilmiöille kuten "karisma" ja "ilmapiiri". Kaikella on energiavastakappaleensa, joten voit käyttää samoja tekniikoja paljon muuhunkin kuin vain omaan ja läheisten hyvinvointiin ja hoitoon; voit parantaa ihmissuhteiden laatua, toteuttaa toiveesi ja oppia miten voit suojautua ympäristön haitallisista vaikutuksista.

Arhatic Yoga on monipuolinen menetelmä henkiseen kehitykseen, jossa hyödynnämme sitä mitä olemme oppineet energioiden lainalaisuuksista kehittymään onnellisemmiksi ja paremmiksi ihmisiksi.

Tervetuloa energisoivaan Pranic Healing hoitoon, voimalliseen meditaatioon tai kurssille oppimaan tekemään itse!

Linkkejä

Pranic Healing Suomessa

www.pranichealing.fi

Sivuilta löytyy tietoa Pranic Healingistä, Arhatic Yogasta, pranic healing-koulutuksesta ja -tapahtumista ja paljon muuta.

www.facebook.com/pages/Pranic-Healing-Finland

Sivuilta löytyy tietoa pranic healing-koulutuksesta ja -tapahtumista, hyödyllisiä vinkkejä tms, sekä keskustelufoorumi.

www.pranicliving.wordpress.com

Pranamaria-blogi jossa useampi Pranic Healer bloggaa eri Pranic Healingiin ja Arhatic Yogaan liittyvistä aiheista kolmella kielellä.

www.pranamaria.blogspot.fi

Pranamaria-blogi jossa bloggaan eri Pranic Healingiin ja Arhatic Yogaan liittyvistä aiheista kolmella kielellä.

Kansainväliset sivustot (englanniksi)

Alla muutama hyvä ja kiinnostava sivusto, josta löytyy verkkotapahtumia ja tietoa myös.

www.globalpranichealing.com

Pranic Healing Official Website Sivuilla tietoa Pranic Healingistä, Arhatic Yogasta ja kurssisisällöistä, sekä suurista kansainvälisistä tapahtumista.

www.pranichealing.com tai www.masterco.org

Master Stephen Con ylläpitämät sivustot, josta löydät Master Stephen Con johtamia erilaisia mediaatioita ja tilaisuuksia.

www.masterhectorramos.com

Master Hector Ramosin ylläpitämät sivusto, josta löydät Master Hector Ramosin johtamia erilaisia mediaatioita ja tilaisuuksia.

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellisestä, lääkärin määräämää hoitoa. Vakavissa tapauksissa, ota yhteys lääkäriin ja kokeneeseen pranic healeriin..
Pranamaria

Pranamaria

© 2024

Maria Nybäck

maria.nyback(at)pranamaria.fi

+358 50 570 8386

Y-tunnus: 2226536-8

Kunpa vaan kaikki ihmiset tietäisivät, että kaikki on energiaa... niin onnellisuus, terveys kuin vaurauskin...

Grand Master Choa Kok Sui