Pranic Healing

Mitä Pranic Healing on?

Pranic Healing on energiahoitomuoto, jonka avulla voit helpoin keinoin hoitaa kaikkea, mihin liittyy energiaa tai, toisin sanoin, elinvoimaa.

Sana Pranic Healing tulee sanskritin sanasta 'prana' joka tarkoittaa elinvoimaa, ja englanninkielen sanasta 'healing' joka tarkoittaa parantaminen. Pranic healing tarkoittaa siis parantaminen elinvoimalla, tai praana-hoitoa.

Pranic Healing perustuu vanhoihin lääketiedeperinteisiin mm Intiasta, Kiinasta ja juutalaisesta perinteestä, mutta on saanut hyvin modernin muotonsa Grand Master Choa Kok Suin ansiosta, joka on menetelmän kehittänyt 1970- ja 1980-luvuilla. Pranic Healing kehittyy vielä, kiitos laajan tutkimustyön.

Pranic Healingissä hyödynnetään elinvoiman, tai energian, lainalaisuudet puhdistamaan ja energisoimaan energiakenttiä. Energiakenttä ympäröi kaikkea elävää, koska kaikki elävä tarvitsee energiaa kaikkiin toimintoihin. Kaikki eivät tätä energiaa näe, mutta miltei kaikki voivat oppia tuntemaan sitä käsillään.

Pranic Healing hoito-menetelmä on lyhyesti ilmaistuna perusteellinen puhdistus ja elinvoimaa lisäävä energisointi. Hoidon jälkeen tulee iloinen ja levollinen tai energinen olo. Pranic Healing hoito on turvallinen hoitomuoto joka sopii kaikille ja voidaan käyttää kaikissa tilanteissa. Pranic Healing on täydentävä hoitomuoto, jolla ei korvata hoitomuotoja tai perinteistä koululääketiedettä, mutta auttavat näitä toimimaan vielä tehokkaammin, nopeuttamalla toipumista tai vähentämällä sivuvaikutuksia.

Arhatic Yoga

Mikä on Arhatic Yoga?

Pranic Healing on myös silta henkisyydeen. Henkisyys on oikeastaan vain vakaumus siitä, että elämässä on ulottuvuuksia mitä emme voi tieteen avulla selittää, sekä pyrkimys kehittyä paremmaksi ihmiseksi. Pranic Healingin Arhatic Yoga on turvallinen ja tehokas tapa kehittyä henkisellä polulla. Arhatic Yoga -sana tulee sanskritin sanasta 'arhat' mikä tarkoittaa valaistunut, ja 'yoga' joka tarkoittaa yhteys.

Arhatic Yogassa ei oteta kantaa uskontoon, vaan fokus on kehittyä ihmisenä, ja sitä kautta tulla paremmaksi kristityksi, muslimiksi, hinduksi, buddhistiksi jne.

Arhatic Yoga on tapa kehittyä paremmaksi ja onnellisemmaksi ihmiseksi. Arhatic Yogaan kuuluu energisoivia hengitysharjoituksia, puhdistavia mutta helppoja voimisteluliikkeita, luonteen kehittämistä, kehittynyttä itsehoitoa ja meditaatioita.

Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellisestä, lääkärin määräämää hoitoa. Vakavissa tapauksissa, ota yhteys lääkäriin ja kokeneeseen pranic healeriin..
Pranamaria

Pranamaria

© 2023

Maria Nybäck

maria.nyback(at)pranamaria.fi

+358 50 570 8386

Y-tunnus: 2226536-8

Kunpa vaan kaikki ihmiset tietäisivät, että kaikki on energiaa... niin onnellisuus, terveys kuin vaurauskin...

Grand Master Choa Kok Sui